Değerleme Raporu Formatı

Değerleme işleminde varılan sonuçlara ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporunun asgari unsurları Kurul tarafından belirlenen kriterlere uygun, yazılı olarak hazırlanması ve en az bir sorumlu değerleme uzmanı tarafından imzalanması zorunludur. Değerleme raporları, değerleme uzmanı ve konut değerleme uzmanı niteliğine haiz olmayan kişilerce imzalanamaz.

SPK, BDDK tebliğleri çerçevesinde, Uluslararası Değerleme Standartları ve diğer ilgili yönetmelik ve standartlar uyarınca farklı değer ihtiyaçlarına göre; SPK Rapor Format / Uzun Format Rapor (Açıklamalı) / Uzun (Özet) Format Rapor / Kısa - Kısıtlı Rapor Formatlarında çalışmalar gerçekleştirebilmektedir.

Kentsel Dönüşüm kapsamında hazırlanan Değerleme Raporlarının ilgili Bakanlık tarafından belirlenmiş bir rapor formatı bulunmayıp, kentsel dönüşüm hakkında bilgi sahibi şirketimiz tarafından özel olarak tasarlanmaktadır. Şirket olarak yapmakta olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi vermesi açısından talep edilmesi halinde, raporumuzun ilk iki sayfasını / içindekiler bölümünü paylaşabilmekteyiz.

Makine ve Gemi Değerleme Raporları ile ilgili belirlenmiş bir rapor formatı bulunmayıp, Makine ve Gemi Değerleme hakkında bilgi sahibi şirketimiz tarafından özel olarak tasarlanmaktadır. Şirket olarak yapmakta olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi vermesi açısından talep edilmesi halinde, raporumuzun ilk iki sayfasını / içindekiler bölümünü paylaşabilmekteyiz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. Kapat X